pátek 12. února 2010

Marinoco Fashion

Jaro je tady a s ním nekonečné starosti – co si obléknout? Mnoho avatarů odkládá zimní kožichy a ušanky a nahrazuje je oblečením, které odpovídá této etapě ročního období. Pokud z vás dosud nevyprchala předvánoční nákupní horečka a hledáte lék na svou „chorobu“, pak budou vaše prosby vyslyšeny. V tomto článku si představíme Marinoco Fashion, módní značku mezi značkami.


Jak do Marinoco Fashion
Do search zadejte „Marinoco Fashion“ a poté klikněte na „Region: Marinoco Fashion“ a pak vyberte teleport.

Až navštívíte SIM, doporučuji zapnout stream hudby. Můžete se zaposlouchat do uklidňujících skladeb, které jsou jako stvořené pro relaxaci. Když jsem poprvé navštívil SIM Maronoco Fashion, měl jsem dojem, že jsem se ocitl někde na dálném východě. Tvůrci SIMu se očividně inspirovali orientem a možná některými asijskými styly. Ze všech stran vás obklopují palmy a další exotické rostliny. U vstupu do ostrova se nachází velká mapa a také panel s možností teleportu. Naproti stojí velmi zajímavá věc – panel s nabídkou oblečení. Funguje to tak, že si zvolíte druh oblečení, které hledáte a pak vás to pošle tam, kde se požadovaný oděv nachází. Jde o velmi užitečnou „vychytávku“, která vašemu avatarovi šetří podrážky.
Za zmínku stojí „vozítko“, které vás vezme na prohlídku po ostrově. Na výběr máte ze čtyř tras. Zaveze vás na všechna zajímavá místa. Zkrátka takové malé taxi jako z filmu Pátý element s tím rozdílem, že řidič není Bruce Willis, ale autopilot.
Po ostrově se můžete pohybovat prostřednictvím téměř všudypřítomných panelů s nabídkou na teleport. Na výběr máte z bludiště, zenové zahrady, ringu pro souboje a dalších zajímavých míst. Dokonce zde nechybí ani posvátné místo druidů – Stonehenge. Velmi povedená je japonská zahrada s bohatou flórou. Spolu s hudbou jde o dokonalý způsob, jak relaxovat v SL.
Pokud máte raději chladnější podnebí, pak můžete vyzkoušet místo na ostrově zvané Iceland (Island). Uvítá vás rodinka tučňáků a ledová fontána. K dispozici je také altánek s výhledem na okolí.

Nakupuji, nakupuješ, nakupuje
V úvodu jsem zmiňoval, že dnes bude řeč o nakupování. Nyní se tedy podíváme na hlavní budovu Marinoco Fashion, kde naleznete vše od svatebních šatů po plavky. Vstup do budovy zdobí perské koberce. Na zdech jsou jednotlivé sekce s oblečením a každá z nich je označena velkou tabulí. Nemůže se vám stát, že byste hledali dámské plavky a skončili u kalhot. Nevěsty (ať už na útěku či nikoliv) jistě ocení skutečně pestrou nabídku svatebních šatů. Sám jsem tak širokou kolekci dlouho neviděl. I když kvalita oblečení je vysoká, ceny jsou poměrně nízké. Svatební šaty se závojem vás přijdou „jen“ na 120 LD. V budově nejsou jen svatební šaty. Jsou zde také dámské boty, kabelky, večerní šaty a další. A nemůžou chybět ani freebie. V budově je jich hned několik. Ale ani pánové nepřijdou zkrátka. Pánský sortiment je poněkud užší, ale i tak si můžete vybrat s několika slušivých triček a kalhot.

Pro milovníky a milovnice nákupů je zde ještě další možnost, jak za něco utrácet LD. Je tady nákupní středisko s opravdu netradičním zbožím. Dámské slunečníky a šperky, pánské obleky, kolečkové křeslo nebo vlastní bludiště – to vše si tady můžete koupit. A pro podnikavé avatary je zde možnost koupit si vlastní obchod. Vzhledem k velmi dobré návštěvnosti SIMu nájem není vysoký, pouhých 240 LD/týden při 60 primech nebo 480 LD/týden při 120 primech.
Pokud si přidáte ostrov Marinoco Fashion do svých Pics, pak máte možnost získat 5 LD každých 7 dní. Jestliže se připojíte ke skupině Marinoco Fashion, obdržíte produkty za zajímavé ceny, dárky a budete informováni o akcích.

Závěr
SIM Marinoco Fashion je v SL dobře známý. Mnoho zákazníků si získal širokým sortimentem, vysokou kvalitou produktů a nízkými cenami. Co víc si přát. Platí zde známé přísloví:“Kdo nakoupí, neprohloupí.“

Žádné komentáře:

Okomentovat