neděle 31. ledna 2010

Na divokém západě

Na divokém západě

Dnešní článek jistě zaujme všechny honáky dobytka, kovboje s kolty proklatě nízko, barové zpěvačky a fanoušky Chucka Norrise. Podíváme se spolu na jeden region, který se snaží obnovit zašlou slávu divokého západu. Nenajdete tam sice klasický saloon nebo nálevnu s ředěnou whisky, ale je zde dost věcí, které stojí za návštěvu.

Jak a kde?
Mapa: Protoplasnic
SLURL: http://slurl.com/secondlife/Protoplasnic/203/96/36

Jestliže máte spuštěnou hudbu v SL, po příchodu do regionu na vás přímo dýchne atmosféra starých časů. Většina písní je country styl a dokonale doplňují atmosféru místa. Sám jsem se několikrát přistihl, jak jsem se zastavil a začal poslouchat. V oblasti je celá řada obchůdků, kde si můžete koupit klobouky, za které by se nestyděl ani Old Shatterhand. Sám jsem neodolal a jeden si pořídil. Jak mi to slušelo, se můžete podívat na fotkách pod článkem. Samozřejmostí je také dobová obuv a zvláště dámská část čtenářů by měla zbystřit zrak. Je možnost zde nakoupit kožené kozačky, po kterých by skočila i Britney Spears. Takže pokud chcete udělat radost své drahé polovičce v SL párem nových bot nebo kovbojským oblečkem, doporučuji obchod Cosmic Connections.

Rodeo – zábava pravých mužů

Pro milovníky drsné zábavy je v oblasti připravena jízda na trenažéru, kde si můžete vyzkoušet jízdu na býkovi nebo to zkusit rovnou na ostro. Neodolal jsem, vše vyzkoušel a pro ty, kteří zatím váhají, pořídil fotky. Zábava je to opravdu neskutečná a jedinečná, zatím jsem neměl možnost něco takového vyzkoušet (v RL už vůbec ne). Můžete také zkusit turnaj v páce, zápas v bahně nebo si jen tak oddechnout v korytu s vodou. Všem, kteří zbožňují tekutý životabudič, doporučuji Southern Fun Saloon. Můžete posedět jen tak u baru s přáteli nebo vyzkoušet hru na bicí a varhany. Tanečnice a tanečníci zde mohou vyzkoušet country tanec na parketu. Ti z vás, kdo viděli Návrat do budoucnosti III, se budou cítit jako doma. Interiér baru doplňují stylové fotografie známých osobností jako Johnny Cash nebo John Wayne.

Pokud se chcete skvěle pobavit a máte rádi western, pak je toto místo přesně pro vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat